Hej Alle sammen

Først og fremmest – TILLYKKE med klubbens 90årige fødselsdag.

Det er efterhånden ved at være lidt tid siden, at bestyrelsen har haft sendt lidt kommunikation ud. Men i disse covid-19 tider ligger det meste lidt stille og aktivitetsniveauet lavere end normalt. På trods af covid-19 sker der dog stadigvæk lidt som vi gerne vil informere om og begynder vi trods alt ikke, at kunne se lyset forude😊

 

Covid – 19:

Pyhhhh som kom der da lidt lys forenden af tunnelen. Desværre er det ikke helt klart endnu præcist, hvad den langsigtede genåbning betyder for os. Vi må afvente indtil vi hører mere fra DDBU og så må vi finde ud af, hvordan vi skal håndtere det i klubben. Det gælder både mht. turnering og alm åbning for træning mv.

I den forbindelse vil vi meget gerne bede jer om, at alle spørgsmål om turnering mv går gennem vores turneringsleder. Vi forstår fuldt ud, at mange medlemmer er utålmodige, men vær nu lige sød, at stille de spørgsmål i må have til Niels direkte og ikke til unionen, ellers har vi ikke en chance for at styre og koordinere hvordan, at vi bedst styre alle kampene igennem hvis, at der bliver genåbnet for andre kampe end elite.

Bestyrelsen har desuden besluttet at aflyse alle interne turneringer i denne sæson da det ikke vil være praktisk muligt at gennemføre. Hvis man ønsker det, kan indbetaling naturligvis refunderes.

 

Ombygning:

Når vi taler om ombygning af klubben er der 2 spor:

  1. Renoveringen af facaden mv som kommunen står for. Vi har ikke modtaget en endelig dato fra kommunen endnu om hvornår de går i gang. Den oprindelig udmelding fra sidst i april 2021. Så vi må antage at det stadigvæk er planen. Så snart vi ved mere skal vi selvfølgelig nok informere jer.
  2. Som i nok husker delte vi på sidste generalforsamling nogle tanker og ideer til, hvorledes klubben kunne udvides og renoveres for over tid at kunne tiltrække flere medlemmer og afholder større billard events. De planer har vi arbejdet en del videre på og har nu ansøgt kommunen om mere plads. Det er vigtigt for bestyrelsen at fastslå, at der ikke bliver truffet nogen beslutning inden, at en generalforsamling har godkendt planerne. Vi kan ikke vente med at viser jer planerne og håber, at det snart bliver muligt at afholde nogle klubaftener, hvor vi kan hygge og dele vores ideer og tanker med jer.

 

Generalforsamling:

Generalforsamlingen afholdes normalt sidste mandag i april. Da klubben i hvert fald ikke åbner inden maj vil det ikke være muligt at afholde generalforsamlingen i april. Vi ved heller ikke på nuværende tidspunkt hvornår, at vi igen må samles op til eksempelvis 50 personer indendørs.

Vi skal have afholdt en generalforsamling indenfor et rimeligt tidsperspektiv da afholdelse af generalforsamlingen er med til at styre flere ting blandt andet kontingent fastsættelse mv.

Derfor har bestyrelsen i håbet og troen på, at vi må mødes besluttet at afholde generalforsamlingen mandag den 14. juni 2021.

Skulle dette ikke være muligt vil generalforsamlingen blive afholdt mandag den 16. august 2021. Vil det på det tidspunkt stadigvæk være sådan, at vi ikke må forsamles – bliver det første gang i klubbens historie nødvendigt at afholde generalforsamlingen online. Vi hverken håber eller tror på, at det bliver nødvendigt. Meget mere om det hvis vi skulle komme i den situation. Så hvis ikke før vil der blive afholdt generalforsamling senest mandag den 16.august.

 

Afholdelse af DM:

Som i sikkert ved er BK-Frem vært for DM i keglebillard den 9-11 april 2021. Vi kan jo desværre ikke tilbyde at man kan komme som tilskuer, men klubben kunne stadigvæk godt bruge lidt flere hjælpere og dommere. Så dem er Jer som har mulighed for at give et nap med må meget gerne kontakt Niels, da han koordinere tropperne.

 

Generelt:

Bestyrelsen kan næsten ikke vente med atter at kunne slå døren op og byde alle medlemmerne velkommen tilbage i klubben. Vi skal nok informere lige så snart, at vi får nogle konkrete udmeldinger som vi skal rette os efter, det være sig fra unionen og kommunen.

Når vi igen må være sammen, vil bestyrelsen som tidligere kommunikeret introducere nogle klubaftener, hvor vi kan hygge lidt sammen og hvor vi gerne vil i dialog med Jer omkring vores tanker og ideer, samt eksempelvis hvilken fremtid i ser for klubben. Det håber vi snart at kunne få i kalenderen.

Tak for alt jeres tålmodighed og i vil høre nærmere lige så snart, at vi kan dele noget mere konkret, hvilket forhåbentlig er meget snart 😊

Ha en god dag

Bestyrelsen

   

Login  

   

Lokal TV  

Ksport top1
Canal6000
Billard TV
   
© Billardklubben Frem